Πετυχημένη χαρακτηρίζει τη χρονιά της Μπαρτσελόνα ο Βίκτορ Βαλντές, παρά την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δίνει μεγάλη σημασία στην επιστροφή στην κορυφή της Ισπανίας.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς, που βρήκε τη Μπαρτσελόνα για ακόμα μία φορά στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Βίκτορ Βαλντές, παρά την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρεί πως η σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη, αφού όλοι οι συμπαίκτες του ήθελαν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ισπανίας. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο παρασκήνιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης της «Μπάρτσα».

«Πέρσι χάσαμε τον τίτλο και αυτό μας πείραξε πολύ. Ήταν μια οδυνηρή και σκληρή ήττα αυτή που υπεστήκαμε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Όλοι οι συμπαίκτες μου ζητούσαν… εκδίκηση και με την κατάκτηση του τίτλου πιστεύω πως την πήραμε. Για εμάς έχει μεγάλη σημασία και αξία το πρωτάθλημα της Ισπανίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Θεωρώ πως η χρονιά είναι πετυχημένη, αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο τερματοφύλακας των Καταλανών.

Ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί. «Δεν γίνεται να κερδίζουμε κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα, η οποία μας απέκλεισε δίκαια. Σίγουρα θέλαμε και τον ευρωπαϊκό τίτλο, δεν το κρύβω, αλλά δεν ήμαστε σε θέση να τον διεκδικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου», σημείωσε ο διεθνής γκολκίπερ.

Όσο για το μέλλον του, ο Βαλντές δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι. «Είναι νωρίς για να πω κάτι. Σε λίγο καιρό θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση και θα σας ενημερώσω», είπε χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Βαλντές.

Πηγή: sport-fm.gr