Το πείραμα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστικής της Super League 1 πέτυχε και στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να το συνεχίσουν. Ο λόγος για την κάλυψη των παιχνιδιών της ομάδας από την PAOK TV.

Οι «ασπρόμαυροι», βλέποντας τα εντυπωσιακά νούμερα που έφερε η πρώτη στην ιστορία τηλεοπτικής μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα μέσω του συστήματος pay per view, με περισσότερες από 45.000 συνδρομές, αποφάσισαν να μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας της ΠΑΕ και η ρεβάνς της Πέμπτης (29/08) κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα πλέι οφ του Europa League.

Τα περισσότερα σχόλια που έλαβαν στη Μικράς Ασίας ήταν θετικά, για έναν νέο εγχείρημα που μπήκε στη ζωή των ανθρώπων του «δικεφάλου» πέντε ημέρες πριν από την σέντρα του χθεσινού αγώνα, ωστόσο ήδη υπήρξε η σχετική προεργασία μέσω των φιλικών προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Μάλιστα, μέσω του ιντερνετικού καναλιου των νταμπλούχων Ελλάδας θα μεταδοθεί και ο αγώνας κόντρα στον Πανιώνιο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 19:00