Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια και ακόμα περισσότερες ανατροπές.

Πριν προλάβει να… στεγνώσει το μελάνι με τις δηλώσεις του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος εκτίμησε πως ο Πολωνός θα μεταγραφεί σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη χρονιά, ήρθε μια δήλωση του μάνατζερ του επιθετικού της Ντόρτμουντ, ο οποίος θέλησε να αφήσει να εννοηθεί πως ο πελάτης του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα.

«Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να λατρεύει το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και την βρετανική κουλτούρα, δεν πρόκειται, ωστόσο, να μετακομίσει για την Αγγλία στην επόμενη μεταγραφική περίοδο», αποκάλυψε ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι, Μαλίκ Μπαρθέλ.

Η δήλωση αυτή, ωστόσο, είναι διφορούμενη. Ο Μπερθέλ αποκλείει τη μετακίνηση του πελάτη του το καλοκαίρι που έρχεται, χωρίς να κάνει λόγο για το καλοκαίρι του 2014 επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, όσα έχει πει ο Φέργκιουσον, ο οποίος θεωρεί πιθανή την παραμονή του Λεβαντόφσκι στη Ντόρτμουντ και την επόμενη σεζόν.

Διαβάζοντας προσεκτικά τις δηλώσεις του μάνατζερ του Πολωνού, διαφαίνεται πως το μέλλον του Λεβαντόφσκι είναι στην Αγγλία. Εκτός και αν ο Μπερθέλ άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: sport-fm.gr