Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας, ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι είχε τονίσει πως θα έδινε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται. Πιστός στις εξαγγελίες του, ο Σκολάρι χρησιμοποίησε στα φιλικά της «Σελεσάο», τόσο τον Ροναλντίνιο, όσο και τον Κακά.

Από τους δύο «σούπερ σταρ», όμως, μόνο ο ένας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Confederations Cup, που θα διεξαχθεί στη «Χώρα της Σάμπας» το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό αποκάλυψε ο Σκολάρι σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της πατρίδας του. «Και στους δύο έδωσα κάποιες ευκαιρίες. Ο Ροναλντίνιο θα έχει ακόμα μία. Αλλά δεν πρόκειται να παίξουν και οι δύο στο Confederations Cup. Μέχρι τώρα δεν έχουν αγωνιστεί στην ίδια ενδεκάδα και αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Μόνο ένας θα κληθεί», σημείωσε ο Σκολάρι.

Το ποιος θα είναι αυτός, όμως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. «Απομένουν κάποια φιλικά μέχρι να αρχίσει το τουρνουά. Μετά από τα παιχνίδια αυτά θα αποφασίσω. Είναι νωρίς ακόμα, αν και κάποιες ιδέες έχω στο μυαλό μου», υπογράμμισε ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, εντείνοντας την αγωνία των δύο παικτών.

Πηγή: sport-fm.gr