Στον Ολυμπιακό όλο το βάρος έχει πέσει στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (30/07, 21:30) με τη Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά και το 0-0 στην Τσεχία. Ωστόσο, στον Πειραιά ασχολούνται και με άλλα ζητήματα, όπως τα μεταγραφικά, καθώς φαίνεται ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις.

Ένας από τους παίκτες που οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να πιάσει Λιμάνι, είναι ο Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο είναι ο παίκτης που έχει επιλεγεί να αποκτηθεί για να βοηθήσει με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως αντι-Φορτούνης, καθώς το διάστημα που θα λείψει ο αρχηγός είναι αρκετά μεγάλο και η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση είναι προτεραιότητα.

Στην Αλγερία φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός -μετά από κάποιους ενδοιασμούς του παίκτη για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα- έχει κάνει δεύτερες σκέψεις και πως οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών, εφόσον προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Σε αυτά δεν αποκλείεται να ενταχθεί ξανά ο Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sportday, η περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού δεν έχει εγκαταλειφθεί και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επανέλθει, καθώς ο παίκτης αρέσει στον Μαρτίνς.

Βέβαια, πάντα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κρούση και νωρίτερα, αν υπάρξει πρόταση για τον Φράνκο Σολδάνο.