Άλλη μια υπόνοια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την πιθανή αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Κανίγιας, Μανουέλ Αλβάρεζ.Ο «special one», συνάντησε τους προπονητές της Κανίγιας, ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο μικρός γιός του και συνεργάζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού, λοιπόν, τους έδωσε ορισμένες συμβουλές και μοιράστηκε μαζί τους ιδέες και απόψεις, μίλησε και με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Στην κουβέντα που είχε μαζί του, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αινιγματικός αναφορικά με τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

«Μου είπε ότι αυτή η κουβέντα δεν θα μπορούσε να γίνει του χρόνου, γιατί όλο και κάποιος θα έλειπε. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε. Ούτε αν το είπε για πλάκα ή σοβαρολογούσε. Δεν τον ρώτησα κάτι περισσότερο εξάλλου. Εγώ απλά ήθελα εισιτήρια για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν, πάντως, θέλει να φύγει, τότε θα είναι τεράστια απώλεια για το ισπανικό ποδόσφαιρο» είπε στην «As» ο Μανουέλ Αλβάρεζ.

Πηγή: sport-fm.gr