Όλο και καλύτερα είναι τα νέα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής (14/07) και η ζωή του κινδύνευσε σοβαρά. Οι εικόνες από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος μπασκετμπολίστας προκάλεσαν σοκ, ενώ έκαναν ακόμη πιο έντονη την ανησυχία του κόσμου για την κατάστασή του.

Τελικά, μετά από μεγάλες προσπάθειες των γιατρών και μια πολύωρη επέμβαση, ο διεθνής με τη Σερβία σέντερ βγήκε από το τεχνητό κώμα τέσσερις ημέρες αργότερα, καθώς δεν διαπιστώθηκε κάποια επιπλοκή, αν και ο εγκέφαλός του παρέμενε «σοκαρισμένος» από τα τραύματα που προκλήθηκαν σε κεφάλι και στέρνο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κούζμιτς βγαίνει νικητής από τον πιο σπουδαίο αγώνα της ζωής του και έτσι ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα βγήκε από την εντατική. Πλέον, ξεκινά μια νέα περίοδος για εκείνον, αυτή της ανάρρωσης, στην οποία έχει δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, ένας Σέρβος δημοσιογράφος, ο Μάρκο Λιουμπομίροβιτς, έδωσε στη δημοσιότητα -μέσω Twiteer- και την πρώτη φωτογραφία του 29χρονου έπειτα από το περιστατικό. Και μπορεί τα σημάδια στο πρόσωπό του να είναι εμφανή, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να χαμογελά…