Ήταν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Η Μίλαν υποδέχτηκε τη Νάπολι, σε ένα ματς που θα έκρινε πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων, αφού αμφότερες διεκδικούν τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Η ισοπαλία με 1-1 άφησε την κατάσταση αναλλοίωτη, με τους «παρτενοπέι» να διατηρούν τους 4 βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Μιλάνου.

Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήταν ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι, αφού ο ένας βαθμός που πήρε η ομάδα του πιθανώς αποδειχτεί πολύτιμος. «Το σημαντικό είναι πως βρισκόμαστε 4 βαθμούς πάνω από τη Φιορεντίνα και έχουμε ένα προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και μέσω των προκριματικών. Ασφαλώς θέλαμε να κερδίσουμε τη Νάπολι και να πλησιάσουμε στη 2η θέση, αλλά όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, μάλλον κερδίσαμε ένα βαθμό, παρά χάσαμε δύο», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μίλαν.

Αυτό σημαίνει πως οι «ροσονέρι» θα μπορούσαν να είχαν χάσει το παιχνίδι. «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το γκολ δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μας ισοφαρίσουν, σε μια φάση που ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς. Όταν μείναμε με 10 παίκτες, αποδείξαμε πως έχουμε ψυχή και πάθος. Καταφέραμε να αποσπάσουμε την ισοπαλία, αν και θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο το αποτέλεσμα», σημείωσε ο Αλέγκρι.

Αναφορικά με την απόδοση των παικτών του, ο Αλέγκρι έδειξε να μένει πολύ ικανοποιημένος από τον Ρομπίνιο. «Ο Ρομπίνιο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήθελα έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά και ο Βραζιλιάνος έκανε αυτό που του ζήτησα. Όσο για τον Στεφάν Ελ Σααραουΐ, τις τελευταίες μέρες έμοιαζε κουρασμένος, κάτι που είναι λογικό, μετά τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει. Σίγουρα περιμένω πολλά από εκείνον, αλλά πρέπει να τον διαχειριστώ σωστά. Για αυτό δεν έπαιξε», τόνισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr