Αποφασισμένοι να αποδράσουν με «διπλό», έχοντας κερδίσει την ΑΕΚ, από το ΟΑΚΑ θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Πανθρακικού, αφού αυτό ζήτησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Το σύνθημα για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στους παίκτες του Πανθρακικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Ο 44χρονος προπονητής εξέφρασε την πίστη ότι οι Ακρίτες μπορούν να αποδράσουν με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στην Ένωση.

«Μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Πρέπει τη Δευτέρα να μην εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Τούρκος χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Πανθρακικού είναι καθησυχαστικές και θα προσπαθήσει στη σημερινή προπόνηση να γυμναστεί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πηγή: sport-fm.gr