Γνώριζε πως η αποστολή της ομάδας του ήταν δύσκολη, μετά την ήττα με 2-0 που είχε γνωρίσει στη Βαυαρία. Ήλπιζε πως με μια μεγάλη εμφάνιση της Γιουβέντους, θα μπορούσε να δυσκολέψει τη Μπάγερν Μονάχου και να διεκδικήσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν και η «Γιούβε», όμως, δεν κατάφεραν να κοντράρουν τους Γερμανούς και ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ στο Τορίνο, κάτι που ανάγκασε τον έμπειρο τερματοφύλακα να παραδεχτεί πως οι αντίπαλοί του ήταν πολύ ανώτεροι και πήραν δίκαια την πρόκριση.

«Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, απόψε. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Η Μπάγερν αποδείχτηκε πολύ ανώτερη από εμάς. Ανώτερη σε κάθε τομέα. Στη φυσική κατάσταση, τη δύναμη, την τεχνική. Ακόμα και στην ψυχολογία ήταν ένα σκαλί πάνω από εμάς. Για αυτό το λόγο δεν έχω παράπονα. Αποκλειστήκαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα», παραδέχτηκε ο Μπουφόν.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της «Μεγάλης Κυρίας» αποκάλυψε πως δεν περίμενε να αντιμετωπίσει μια τόσο ισχυρή ομάδα. «Ξέραμε πως η Μπάγερν είναι καλή, αλλά δεν είχαμε καταλάβει το πόσο καλή είναι. Ελπίζαμε πως μια εξαιρετική Γιουβέντους θα είχε πιθανότητες να προκριθεί. Αλλά αποδείχτηκε πως η καλύτερη Γιουβέντους είναι πολύ κάτω από μια, απλά καλή, Μπάγερν. Οι άνθρωποι βρίσκονται πολύ μπροστά μας. Ειδικά σήμερα με εντυπωσίασαν περισσότερο από ότι στο Μόναχο. Πιστεύω πως έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τις ισπανικές ομάδες που βρίσκονται στον ημιτελικό», τόνισε ο Τζίτζι Μπουφόν.

Πηγή: sport-fm.gr