Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται, όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στην υπόθεση παραμονής ή όχι του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει πριν 15 μέρες περίπου τον παίκτη πως «δεν είχαν αποφασίσει αν θα μείνει και να έβρισκε ομάδα».

Ο Μάντζαρης έχει στα χέρια του πρόταση από την Ούνικς Καζάν (περίπου 600.000 το χρόνο) και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας την κοινοποίησε ο ατζέντης του στον Ολυμπιακό.

Το ποσό που έριξαν στο τραπέζι οι Πειραιώτες για να «σπάσει» το συμβόλαιο δεν πρόσφερε λύση και απλά συμφώνησαν να τα πουν από κοντά.

Ο Νίκος Λώτσος την Παρασκευή βρέθηκε στην Μπολόνια για να τα διαδικαστικά του Μίλος Τεόντοσιτς και έκτοτε δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επικοινωνία.

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται δύο λύσεις. Η μία να «σπάσουν» το συμβόλαιο με τον παίκτη και η άλλη να κάνουν επέκταση συνεργασίας με σημαντικά μειωμένες αποδοχές.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Ελληνα γκαρντ και στη συνέχεια αν ο παίκτης δεχτεί την προσφορά που θα του κάνει η ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr