Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού επιτελείου της Τότεναμ, αναφορικά με τον τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός εξτρέμ αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Αντρέ Βίλας-Μπόας σε δύο εβδομάδες, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο λονδρέζικος σύλλογος.

Αν και όλοι «πάγωσαν» βλέποντας το πόδι του Μπέιλ να «γυρνάει» στο πρώτο παιχνίδι της Τότεναμ απέναντι στη Βασιλεία για τη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ουαλός έδειξαν πως γλίτωσε τα χειρότερα και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, σε δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ναι μεν θα χάσει τον επαναληπτικό κόντρα στους Ελβετούς, καθώς και το κυριακάτικο παιχνίδι απένατι στην Έβερτον για το πρωτάθλημα, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς των «σπιρουνιών» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στις 21/4.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Τότεναμ:

«Η Τότεναμ επιβεβαιώνει ότι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Ουλιάμ Γκαλάς και Άαρον Λένον εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο χθες (Παρασκευή) μετά τους τραυματισμούς τους στο παιχνίδι με τη Βασιλεία στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις σε δύο εβδομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr