Η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και κυρίως το τελικό «ΟΚ» του Ιβάν Σαββίδη απομένουν για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ, με τον Σλοβάκο να έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Ο 29χρονος Σλοβάκος εξτρέμ φαίνεται να είναι αυτό που έψαχναν οι νταμπλούχοι Ελλάδας για να καλύψουν το κενό στα «φτερά» της επίθεσής τους. Ο Στοχ γνωρίζει μια χαρά τα κατατόπια της Τούμπας και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής και βρίσκεται εδώ και καιρό στα υπόψη των πρωταθλητών Ελλάδας, που θέλουν να τον ξαναδούν στο αριστερό άκρο της επίθεσής τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης (26/6) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε τις επαφές της για την απόκτηση του Σλοβάκου διεθνή εξτρέμ, ωστόσο οι άνθρωποι της διευκρίνισαν πως «δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε η υπόθεση είναι τελειωμένη».

Όπως ανέφεραν και στη Σλοβακία, οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δίνουν περίπου 1.500.000 ευρώ στην Σλάβια Πράγας (έχει συμβόλαιο ως το 2020) και περίπου 1.000.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, που βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο Στοχ προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν, με 14 γκολ, 13 ασίστ, σε 49 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία της Σλάβιας Πράγας μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού, Τσέλσι.

Είχε έρθει το καλοκαίρι του 2013 στον ΠΑΟΚ, δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε, μ’ ένα πολύ «βαρύ» συμβόλαιο για εκείνη την εποχή. Στο πρώτο του πέρασμα από την Τούμπα και με προπονητή τον Χουμπ Στεφενς και τον Γιώργο Γεωργιάδη, είχε μετρήσει 10 γκολ και 11 ασίστ σε 50 επίσημες αναμετρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr