Ο Ματς Χούμελς επέστρεψε οριστικά στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, πραγματοποιώντας τη μεγάλη επιστροφή και αφήνοντας τη Μπάγερν Μονάχου έναντι 38 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Γερμανός στόπερ έγινε ο δεύτερος (ο Γκέτσε έκανε την ίδια διαδρομή και ο Λεβαντόφσκι δεν μετράει γιατί… δεν έχει επιστρέψει ακόμα) που επανέρχεται στη Βεστφαλία και το Signal Iduna Park!

Έχοντας αποκομίσει ορισμένες εμπειρίες στη μεγάλη αντίπαλο – όσον αφορά στην διεκδίκηση του τίτλου κι όχι στα ντέρμπι… μίσους με τη Σάλκε – της Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου, ο Χούμελς κάνει το μεγάλο του come-back.

Η συμφωνία με τους Βαυαρούς για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα ο Ματς Χούμελς, μαζί με τα μπόνους και όλους τους όρους που συμπεριλήφθηκαν, φτάνει στα 38 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος.

Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο 30χρονος αμυντικός που στη δεύτερη θητεία του στη Μπάγερν πανηγύρισε τα πρωταθλήματα του 2017, 2018 και του 2019, τα οποία συνδυάστηκαν με το Super Cup κάθε χρονιά και ειδικά φέτος, η ομάδα του Νίκο Κόβατς είχε πάρει και το Κύπελλο.

Πηγή: gazzetta.gr