Εξαιρετικά απίθανη είναι, πλέον, η περίπτωση απόκτησης του Σέρτζιο Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο μέσο να υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τη νέα χρονιά.

Τα νέα που έφτασαν από το ένα λιμάνι (Πόρτο) στο άλλο (Θεσσαλονίκη) το βράδυ της Δευτέρας (17/6), αλλά και την Τρίτη (18/6) δεν ήταν καθόλου ευχάριστα σε ότι αφορά τις προοπτικές απόκτησης του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος επιστρέφει στην δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας με στόχο να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σήμερα σε αρκετά πορτογαλικά ΜΜΕ, όπου τονίζεται η επιθυμία του 26χρονου μέσου είναι να μονιμοποιηθεί στους «δράκους», κάτι που δυσκολεύει το έργο της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ολιβέιρα θέλει να μονιμοποιηθεί στην Πόρτο. Με την φυγή του Ερέρα, ανοίγει ο δρόμος για τον Ολιβέιρα προκειμένου να δώσει την μάχη του για μια θέση στην βασική ενδεκάδα της Πόρτο», υποστήριξε μιλώντας στο Porto Canal o Μαουέλ Ζοσέ πρώην συμπαίκτης του στην Πάσος Φερέιρα.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις και πλην της περίπτωσης του Ισμαέλ Σίλβα να κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή του.

Πηγή: gazzetta.gr