Αγγελόπουλος: Η ΑΕΚ είναι διαφορετική στις πράξεις, όχι στα λόγια

«Δεν είναι δυνατόν ν’ αποδεχόμαστε "a priori" την οικογενειακή ευθύνη σε θέματα αθλητισμού»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
19:10
18/06/2019
Αγγελόπουλος: Η ΑΕΚ είναι διαφορετική στις πράξεις, όχι στα λόγια
2
loading

Απάντηση στην τοποθέτηση της Original 21, σχετικά με την επικείμενη πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της μπασκετικής ΑΕΚ, έδωσε μέσω δήλωσής του ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Μέσω αυτής δηλώνει περήφανος που εκπροσωπεί την Ένωση, τονίζει ότι «δεν είναι δυνατόν να πρεσβεύουμε το "διαφορετικό" μόνο στα λόγια», ενώ σημειώνει πως έχει ιστορική ευθύνη να παραδώσει τον σύλλογο εκεί που πραγματικά ανήκει και σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παρέλαβε.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Καταρχήν θα ήθελα να πω, ότι είμαι υπερήφανος, που εκπροσωπώ ένα σύλλογο, που πρεσβεύει το διαφορετικό. Που ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία του και τις αρχές του. Που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο οιοσδήποτε έχει την ικανότητα να σηκώσει το βάρος της ιστορίας και των στόχων της Ομάδας, είναι καλοδεχούμενος στην οικογένειά μας. Θα έχει την αμέριστη υποστήριξη όλων και θα κριθεί αυστηρά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.

Η ικανότητα και η προσωπικότητα είναι το ζητούμενο για μία επιλογή. Δεν είναι δυνατόν ν’ αποδεχόμαστε "a priori" την οικογενειακή ευθύνη σε θέματα αθλητισμού και να επιτρέπουμε την "προσωποφαγία" και την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν είναι δυνατόν να πρεσβεύουμε το "διαφορετικό" μόνο στα λόγια. Πρέπει να το πρεσβεύουμε και με τις πράξεις μας. Και ν’ αποκρούουμε κάθε μορφή ρατσισμού ή προκατάληψης. Πρέπει ν’ αναζητούμε εργαλεία συνένωσης και όχι διαχωρισμού. Αυτό άλλωστε είναι το στοιχείο, που μας κάνει να διαφέρουμε από τους άλλους συλλόγους.

Tα παιδιά της "Original 21" ήταν εκείνα, που κυρίως στήριξαν την Ομάδα Μπάσκετ στα "πέτρινα χρόνια". Η ιστορία το έχει καταγράψει και δεν επιδέχεται αυτό καμία αμφισβήτηση. Ήταν εκείνα, που πίστεψαν και συντήρησαν το όνειρο, τραγουδώντας "και ξανά, ξανά θα γίνεις Βασίλισσα", στα... σχολικά γήπεδα των μικρότερων κατηγοριών. Και ήταν-είναι εκείνα, που στήριξαν το όραμα της διοίκησης της αναγέννησης του Τμήματος και η ομάδα Μπάσκετ έγινε "Βασίλισσα ξανά", και στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη και στην Υφήλιο.

Αισθάνομαι την υποχρέωση και την ιστορική ευθύνη να παραδώσω την Ομάδα εκεί, που πραγματικά ανήκει, στο λαό της, και σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτή που την παρέλαβα.

Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Για τα ομορφότερα, που έρχονται. Πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και τις διαχρονικές αξίες του συλλόγου μας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Παραγοντας προς μιμηση.

    Μετρημενος και συγκροτημενος λογος με συλλογικο συναισθημα, χωρις να πουλαει αρρωστημενο οπαδιλικι. Και κυριως, παντα ευγενεστατος.

  2. avatar Mytil

    Λογικές σκέψεις, η διοίκηση παίρνει τις αποφάσεις και ο κόσμος κρίνει το αποτέλεσμα. ¨οποιος διαφωνεί με τις αποφάσεις ή αναλαμβάνει εκείνος την διοίκηση ή απλά σχολιάζει χωρίς να κατηγορεί η να τσακώνεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει