Η κακοδαιμονία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη τη φετινή σεζόν δεν έχει προηγούμενο. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στάθηκε για μία ακόμη φορά άτυχος, όταν τραυματίστηκε στον αντίχειρα στη διάρκεια του All Star Game. Οι εξετάσεις έδειξαν για κάκωση, παρότι στην αρχή υπήρχε ανησυχία ακόμη και για κάταγμα.

Πάντως εκφράζεται βεβαιότητα πως δεν θα λείψει από το σημαντικό ματς της Παρασκευής απέναντι στη μαχητική Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Ο «Σόφο» έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα με εντατικές θεραπείες και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί φορώντας έναν ειδικό νάρθηκα που θα προστατεύει τον αντίχειρά του και δεν θα επηρεάζει (πολύ) τις κινήσεις του χεριού του.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής του Top 16 αρχίζει σήμερα μετά το ευχάριστο διάλειμμα του All Star Game και το χθεσινό ρεπό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, καθώς η διακοπή στη δράση επέτρεψε στους Ξανθόπουλο, Μπανκς και Σκορδίλη να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα.

Οι «πράσινοι» με νίκη και ταυτόχρονη ήττα της Ουνικάχα Μάλαγα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ την ίδια μέρα, θα αυξήσουν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τους Ανδαλουσιανούς και θα βρεθούν πιο κοντά στα προημιτελικά.

Πηγή: sport-fm.gr