Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν δύο ονόματα. Πρόκειται για τους Ρούμπεν Πουλίδο και Γιάννη Ζαραδούκα.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο και σήμερα θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Αντίθετα, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του διεθνή αριστερού μπακ, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Από εκεί και μετά, νοκ άουτ και από το εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει τεθεί ο Νίκος Ψυχογιός (συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας), ενώ στα πλάνα που θα αρχίσει να καταστρώνει ο Σούλης Παπαδόπουλος για το ματς κόντρα στην ηπειρωτική ομάδα δεν υπολογίζει στους Νούνο Κοέλιο και Ανδρέα Τάτο, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους.

Πηγή: sport-fm.gr