Το ημερολόγιο δείχνει 5 Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό έχει εντοπίσει τις αδυναμίες που θέλει να διορθώσει μέσα από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καθόλου ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που επί της ουσίας «μπλοκάρει» οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη στο μέτωπο των αφίξεων.

Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης να εξετάζουν ποδοσφαιριστές αλλά χωρίς… ευρώ, καμία υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει στο τελευταίο στάδιό της ενώ είναι δεδομένες οι δυσκολίες από την στιγμή που το «ταβάνι» στα νέα συμβόλαια θα είναι 250.000 ευρώ, όπως έχουμε τονίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Περιπτώσεις όπως ο Μπλατί  Τουρέ και ο 34χρονος, πλέον, Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν αποτελούν προτεραιότητα για το «τριφύλλι», που ψάχνει… λαχεία, ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί και να παρουσιάσει μία πιο ανταγωνιστική εικόνα στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές περιμένουν την εξόφληση της δόσης Φεβρουαρίου (το 60%) και για λόγους ισορροπιών μέχρι να πληρωθούν, φαντάζει απίθανο να ανακοινωθεί μεταγραφή. Το πότε θα συμβεί αυτό δεν είναι ξεκάθαρο(πληροφορίες ανέφεραν για πληρωμή αυτή την εβδομάδα), όμως η ΠΑΕ θα πρέπει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 4 Ιουλίου να έχει εξοφλήσει και την δόση Μαΐου για να ξεκινήσει ήρεμα η σεζόν και χωρίς… γκρίνιες για τα λεφτά.

Πηγή: gazzetta.gr