Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν θα βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για πρώτη φορά σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος.Υπό άλλες συνθήκες ενδεχόμενη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Φετφατζίδη στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού θα περνούσε… σχεδόν απαρατήρητη. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 19χρονου χαρισματικού μεσοεπιθετικού σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας τον εδραίωσαν στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Φετφατζίδης με τη συνολική του παρουσία υποχρέωσε παίκτες της αξίας των Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα να μείνουν καρτερικά στον πάγκο και να αναζητούν τη δική τους ευκαιρία, ώστε να κερδίσουν το στοίχημα της καθιέρωσης…

Με βάση, πάντως, τις τελευταίες προπονήσεις και με δεδομένη την πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε να παρατάξει «φουλ» επιθετικό σχήμα και να χωρέσει τους Πάντελιτς και Μήτρογλου στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» εμπροσθοφυλακής, όλες οι συνιστώσες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν θα βρεθεί στις αρχικές επιλογές του Βάσκου προπονητή.
Κάτι που εφόσον συμβεί θα γίνει για πρώτη φορά σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μία ακόμη σημαντική παράμετρος που φαίνεται να εξωθεί στον πάγκο τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό έχει να κάνει με την περίπτωση του Ντένις Ρόμενταλ. Ο διεθνής Δανός μέσος συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, δεδομένης και της επιθυμίας του Βαλβέρδε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του.

Πηγή: gazzetta.gr