Απόστολος Τσιτσιπάς: Στέφανε πολέμα, όπως έκανες από μικρό παιδί

Το γεμάτο συγκίνηση και αγάπη μήνυμα του πατέρα στον γιο


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
12:03
03/06/2019
Απόστολος Τσιτσιπάς: Στέφανε πολέμα, όπως έκανες από μικρό παιδί
4
loading

«Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσω ; Θα νικηθώ;» Πολέμα! όπως έκανες σήμερα και όπως έκανες πάντα από μικρό παιδί ακόμα. Σε αυτό τον ανηφορικό δρόμο θα είμαι πάντα στο πλευρό σου.

Αλλά να ξέρεις κάτι πολύ σημαντικό, έχεις επιλέξει τον σωστό δρόμο».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον πατέρα και προπονητή του Στέφανου Τσιτσιπά, τον Απόστολο, και φυσικά έχουν ως αποδέκτη τον Στέφανο.

Ο Απόστολος που είναι πάντα μαζί του σ' όλα του συστήνει να συνεχίσει να πολεμά όπως έκανε από παιδί αλλά και να συνεχίζει να βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Προς AVEREL και τους υπόλοιπους Dalton..

  Ο εξαιρετικός αυτός τεννιστας ΔΕΝ πενθει αλλά μαθαίνει με μοναδικό τρόπο από τις ήττες. Αυτό γιατί ο Στέφανος είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και αυτό \'βγάζει ματια\'. Για τον άστοχο παραλληλισμό με τον ασοφο σοφο.. πρώην πρωθυπουργό υπάρχει μια χαώδης διαφορά. Και των δύο λειτουργεί ο εγκέφαλος μόνο που ο Στέφανος έχει τον εγκέφαλο στην υπηρεσία της ΨΥΧΗΣ! Άρα ξέρει και να κερδίζει και να χάνει γιατί ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ κερδίζει και χάνει! Αν διαβάσεις τη δήλωση του μετά τον αγώνα ο Στεφανος μόνο κέρδισε ως άνθρωπος κυρίως αλλά και ως τεννιστας και μάλιστα διδακτικά για πολλούς! Άρα δεν το παραζαλισαμε καθόλου!!! Συγχαρητήρια Στέφανε χωρίς ίχνος κολακειας αλλά με θαυμασμό για το ιδίωμα του χαρακτήρα σου να μαθαίνεις βιωματικά! Και αν κάνει λάθος ο.. διαιτητής καμία φορά.. \'εε θα μας ζαλίσουν και τα α... καμία φορα\'!

  1. avatar SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ

   Απ\' ό,τι καταλαβαίνω από την γεμάτη πάθος ανάλυση, το δωμάτιό σου θα πρέπει να είναι γεμάτο με αφίσσες του Στέφανου.

 2. avatar Live News!

  Αμερικανιές. Έπειτα, θα μπορούσε να έστελνε sms.

 3. avatar AVEREL

  Μήπως το παραζαλίσαμε? Ο.Κ. εξαιρετικός τεννίστας αλλά κάθε φορά που χάνει πρέπει να πενθεί? Πρέπει να καταλάβει οτι η κορυφή κατακτιέται με υπομονή και επιτέλους είναι ακόμη πάρα πολύ νέος και έχει όλο το χρόνο μπροστά του.Και στο κάτω κάτω όπως είπε ένας σοφός πρωθυπουργός χθες, \"πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις\" αλλά και \"να ξέρεις να χάνεις\".

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει