Απόλυτος κυρίαρχος για ακόμα μία χρονιά στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός που στον 4ο τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επικράτησε με σκορ 28-21. Στέφθηκε έτσι πρωταθλητής για 2η συνεχή χρονιά και ενώ πήρε το νταμπλ αφού είχε κερδίσει και το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι που σημαδεύτηκε από επεισόδια και εισβολή οπαδών, οδηγώντας έτσι σε διακοπή αρκετών λεπτών στο β’ μέρος, είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του ματς. Σε κάποια στιγμή είχε το πάνω χέρι με double score. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι σκόρερ Τζηράς (σ.σ. πρώτος στο σκοράρισμα) και Αραπακόπουλος αλλά και ο Τσιλιμπάρης με αρκετές καθοριστικές επεμβάσεις στο α’ και το β’ μέρος. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και δεν επέτρεψαν αγωνιστικά στην ΑΕΚ να τους αμφισβητήσει ακόμα και όταν πλησίαζε στο σκορ.

Η διακοπή του αγώνα λόγω επεισοδίων αλλά και οι συχνές διακοπές που υπήρξαν σε άλλες περιπτώσεις δεδομένα επηρέασαν τη ροή του αγώνα ως προς τον ρυθμό. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι εξαρχής και απλά προς το τέλος ήταν σαν να κάνει συντήρηση δυνάμεων για να κλείσει το σκορ στη διαφορά των επτά γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr