Σίγουρος ότι ο Άρης θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα δήλωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

«Η βαθμολογική μας θέση, σε συνδυασμό με την απειρία που έχει το φετινό μας ρόστερ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο», τόνισε ο Ισπανός φορ και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο στη «Real News»

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήσουν τραυματίας. Παρόλα αυτά, έπαιξες και σκόραρες. Γιατί πήρες ένα τέτοιο ρίσκο;

«Καθένας θα πρέπει να τα δίνει όλα για την ομάδα. Ήξερα ότι δεν βρισκόμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μίλησα με τον γιατρό και τον προπονητή και τους είπα ότι αξίζει τον κόπο να ρισκάρω. Ευτυχώς, στο τέλος όλα πήγαν καλά».

Αγωνιάς για το μέλλον του Άρη;

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχω αγωνία. Η βαθμολογική μας θέση, σε συνδυασμό με την απειρία που έχει το φετινό μας ρόστερ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ωστόσο, πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πώς πήρες την απόφαση να ανανεώσεις με τον Άρη;

«Εξ αρχής ήθελα να μείνω στον Άρη. Ο κόσμος με υποδέχθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Διασκεδάζω το ποδόσφαιρο εδώ και αυτό με έκανε να θέλω να ανανεώσω. Υπήρχαν και άλλες προτάσεις από την Ελλάδα, ήταν όμως ξεκάθαρο ότι πρώτα θα μιλούσα με τον Άρη. Για μένα, το πρωτεύον δεν είναι το χρηματικό».

Πόσο σε έχει επηρεάσει ο άδικος χαμός του νεαρού Άγγελου Τσιπούρα;

«Ήταν δυνατό χτύπημα για όλους. Είναι κάποιες στιγμές που η ζωή σού διδάσκει με σκληρό τρόπο πως πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Τέτοιες στιγμές σού δίνεται η ευκαιρία να καταλάβεις ότι στη ζωή συνήθως αναλώνεσαι σε ανούσια και πεζά πράγματα και ξεχνάς την πραγματική ουσία της».

Και η αποβολή σου από τον Κάκο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Ο Κάκος ήθελε να κάνει τη δουλειά του. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι ήταν άδικο να αποβληθώ γιατί δεν σκέφτηκα αν η φανέλα έπρεπε να είναι δέκα εκατοστά πιο πάνω ή πιο κάτω. Καμιά φορά δεν πρέπει να τηρείς αυστηρά το γράμμα του νόμου, αλλά να προσαρμόζεσαι στο πνεύμα του».

Θα ήθελες να κρεμάσεις τα παπούτσια σου στον Άρη;

«Σίγουρα θα το ήθελα. Όμως, στο ποδόσφαιρο τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν. Αυτό που θα επιδιώξω για όσο καιρό θα είμαι παίκτης του Άρη είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρω την ομάδα εκεί όπου πραγματικά της αρμόζει».

Πώς νιώθεις για τους οπαδούς του Άρη;

«Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ομάδας, για τον τρόπο που με έχουν δεχθεί. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους επιστρέψω αυτή την αγάπη. Όταν είχα γενέθλια, ένας ηλικιωμένος οπαδός του Άρη μού έφερε ένα συμβολικό δώρο, έναν ταύρο που είχε αγοράσει στη Μαδρίτη, και μου ευχήθηκε να είμαι γερός σαν ταύρος. Ήταν μία κίνηση που πραγματικά με συγκίνησε».

Πηγή: sport-fm