Αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στην επιθετική γραμμή της Μίλαν. Λίγοι, ωστόσο, περίμεναν πως η πρώτη εμφάνιση του Μάριο Μπαλοτέλι με την φανέλα των «ροσονέρι» θα συνδυαζόταν με μια τόσο πειστική εμφάνιση, αλλά και με δύο γκολ, τα οποία «χάρισαν» τη νίκη στη νέα του ομάδα.

Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε πως ούτε αυτός περίμενε τέτοια αρχή. «Όταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανακοίνωσε την ενδεκάδα, αυτός που θα έπαιζε βασικός ήταν ο Πατσίνι.

Εγώ θα έμενα στον πάγκο και θα έμπαινα αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο Τζαμπάολο τραυματίστηκε στην προθέρμανση και έτσι ξεκίνησα εγώ βασικός. Ήταν καθαρή σύμπτωση.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κατάφερα να πετύχω δύο γκολ, με τα οποία η ομάδα μου νίκησε. Πρέπει να σας πω, πάντως, πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος.

Στο τέλος ένιωσα πολύ κουρασμένος. Τα πόδια μου ήταν… βαριά. Όμως μια τέτοια αρχή, δεν μπορούσα να την φανταστώ», είπε χαρακτηριστικά στο Ιταλικό «Sky» ο Μπαλοτέλι.

Στη συνέχεια ο «Σούπερ Μάριο» ευχήθηκε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. «Δουλειά μου είναι να σκοράρω και αυτό εύχομαι να συνεχίσω να κάνω.

Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, οι οποίοι εκτός από νεαροί σε ηλικία, είναι ικανότατοι ποδοσφαιριστές, ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Μέσα από την προπόνηση θα μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα», τόνισε με αισιοδοξία ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Πηγή: sport-fm.gr