Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρίσκεται από χθες, Τετάρτη (01/05) στην Πορτογαλία, όπου την ερχόμενη Δευτέρα (06/05) θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού στο δεξί γόνατό του.

O Ζοζέ Κάρλος Νορόνια θα χειρουργήσει και πάλι τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και μιλώντας στη «Metrosport» υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός, όπως συνέβη και μετά τον προηγούμενο και παρόμοιο τραυματισμό του το 2013, σε αγώνα της Βόλφσμπουργκ. Τότε ο Πορτογάλος κάπτεν είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, ενώ τώρα το πρόβλημα υπάρχει στο δεξί.

«Με τον Βιεϊρίνια γνωριζόμαστε εδώ και πέντε χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Θα τον εγχειρήσω την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί και όλα θα πάνε καλά, όπως είχαν πάει και την προηγούμενη φορά», σχολίασε ο Βραζιλιάνος ορθοπεδικός και γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας, που σε συνεργασία με το γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα, θα ασχοληθούν με την εγχείρηση και αποκατάσταση του 33χρονου ποδοσφαιριστή.

«Ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του. Το να εμφανιστεί στην ίδια κατάσταση σημαίνει πως θα είναι το ίδιο καλός. Όλα θα πάνε καλά. Aς μην πούμε άλλα, αυτή την στιγμή», πρόσθεσε ο Νορόνια.

Πηγή: gazzetta.gr