Η εκλογή του εκπροσώπου της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, στην προεδρία της Super League, με τη στήριξη των ΠΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έναντι του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, έφερε την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

Μέσω του Instagram, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, τοποθετήθηκε με τρία stories, με το ένα να αναφέρει σχετικά: «Περήφανοι, γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας».

Επίσης, ο Γιώργος Σαββίδης ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένος με τον πατέρα του και και την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Η μόνη μας συμμαχία».

Με ένα ακόμη ποστάρισμα, σημείωσε: «Μόνοι μας και όλοι σας. Όπως πάντα, ενωμένοι και πονεμένοι. Γουστάρουμε που δε μας γουστάρετε. Μόνο ΠΑΟΚ».

Επιπλέον, μέσω ενός ακόμη story, σχολίασε και τον έντονο διάλογο που είχαν ο Μάκης Γκαγκάτσης με τον Κώστα Καραπαπά στα γραφεία της Λίγκας, με τον διευθυντή Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει: «Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού και μετά να ζητάς προεδρία».

«Μπορεί να εμποδίσει οποιονδήποτε δεν έχει εξουσιοδότηση να μπει στην Τούμπα. Μην μας μπερδεύετε με άλλα γήπεδα, στα οποία βρίσκετε υπηρέτες. Όπως σέβομαι τον κόσμο στα άλλα γήπεδα, το ίδιο ισχύει και στην Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα, τουλάχιστον».