Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν δεν παραλείπει να ανταλλάσσει διαδικτυακά μηνύματα με τον συμπαίκτη του Μοχάμεντ Σαλάχ και τώρα ήταν η σειρά του Κροάτη να «πειράξει» τον Αιγύπτιο.

Ο Λόβρεν ανάρτησε βίντεο στο Instagram που δείχνει έναν…. σωσία του επιθετικού να κάνει βόλτα με το ποδήλατό του, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία για ένα επικό τρολάρισμα.

Όπως αναφέρει το RT, το βίντεο δείχνει ένα αυτοκίνητο να περνάει δίπλα από έναν άνδρα με το ποδήλατό του, ο οποίος είναι ντυμένος με τη στολή της Λίβερπουλ και φοράει τη φανέλα με το όνομα και το νούμερο του Αιγύπτιου στην πλάτη.

Η λεπτομέρεια είναι ότι καθώς το αυτοκίνητο φτάνει δίπλα στον άνδρα, γίνεται προφανής η ομοιότητά του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και οι επιβαίνοντες στο όχημα αρχίζουν να τραγουδούν ένα σύνθημα για τον επιθετικό της Λίβερπουλ.

Ο Λόβρεν έκανε tag τον Σαλάχ όταν ανάρτησε το βίντεο και έγραψε: «Ήθελε χρόνο για τον εαυτό του, οπότε πήρε το ποδήλατό του μετά το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον και έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στο Λίβερπουλ».

Ο Σαλάχ του απάντησε με χαμογελαστά emojis.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dejan Lovren (@dejanlovren06) στις