Λίγη ώρα μετά την συνάντησή τους με τον Δημήτρη Βιντιάδη, οι εκπρόσωποι της ORIGINAL εξέδωσαν ανακοίνωση.
Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, λίγες ώρες μετά την συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Βιντιάδη, έβγαλαν μία ανακοίνωση στην οποία ουσιαστικά δεν αναφέρουν τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο Βιντιάδης δεσμεύτηκε να μιλήσει στον κόσμο της Ένωσης μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Eπιπλέον, απευθύνονται στους μετόχους στους οποίους ουσιαστικά, ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα ανεχτούν να γίνει κάτι και να αφήσουν την ομάδα χωρίς αδειοδότηση και μεταγραφές τον Γενάρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης του Δημήτρη Βιντιάδη και από πλευράς Οriginal έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Οι οργανωμένοι οπαδοί εξέφρασαν την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι στην ΑΕΚ αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο Δημήτρης Βιντιάδης από την μεριά του ανέλυσε το πλάνο του και υποστήριξε πως και ο ίδιος θα ήθελε να είχε μπει πιο νωρίς στην ΑΕΚ αλλά δεν του το επέτρεψαν οι συνθήκες που επικρατούσαν.

Πάντως, αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι πως ο Δημήτρης Βιντιάδης είπε στους οργανωμένους οπαδούς πως μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ (μέσα στον Ιανουάριο) θα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του και θα μπορεί να πάρει το τιμόνι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, όπως είναι ήδη γνωστό, συναντηθήκαμε με τον Βιντιάδη.Το τι ειπώθηκε μεταξύ μας άλλα και όσον αφορά στο μέλλον, το τι θα κάνει με την ΑΕΚ, δεσμεύτηκε ότι θα εμφανιστεί ο ίδιος και θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ έως τις 5 Ιανουαρίου. Ό,τι ακούγεται ή γράφεται ή θα γραφτεί, σίγουρα δεν θα προέρχεται απο εμάς και καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να μην πιστεύει τίποτα και κανέναν.

Ο αγώνας ο δικός μας συνεχίζεται…

ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι νυν μέτοχοι και κατέχοντες θα αφήσουν την ΑΕΚ χωρίς αδειοδότηση ή μεταγραφές
Ούτε καν περνάει απ το μυαλό μας αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr