Η άφιξη του Ράφα Μπενίτεθ στην Τσέλσι έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της ομάδας, σύμφωνα με τον Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, τονίζοντας ότι η παρουσία του στους «μπλε», τον έχει βοηθήσει να ανακτήσει τη φόρμα του και να σημειώνει τέρματα με μεγαλύτερη συχνότητα.

«Έχουμε αρχίσει να λειτουργούμε περισσότερο σαν ομάδα. Δουλεύουμε και την επίθεση αλλά και την άμυνά μας. Φέτος το ρόστερ μας διαθέτει ποιοτικότερους παίκτες. Είχαμε μία άσχημη περίοδο,αλλά από τότε που ήρθε ο Μπενίτεθ έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, νιώθω πολύ καλύτερα και σκοράρω με μεγαλύτερη ευκολία», επεσήμανε ο 28χρονος στράικερ.

Σχετικά με τη νίκη κόντρα στην Μοντερέι με σκορ 3-1 και την πρόκριση των «μπλε» στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων κόντρα στην Κορίνθιανς, ο Τόρες τόνισε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, ειδικά για τους Νοτιοαμερικάνους. Είναι ένα όνειρο ζωής για εκείνους και εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Η Κορίνθιανς είναι μία δυνατή ομάδα. Πρακολούθησα λίγο τον ημιτελικό τους και έχουν εξαιρετική άμυνα».

Πηγή: sport-fm.gr