Την πρόκρισή της στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία πανηγυρίζει η Τσέλσι, ύστερα από τη νίκη της με 3-1 επί της μεξικανικής Μόντερεϊ.

Σκόραρε και πάλι για τους Λονδρέζους ο Τόρες, που φαίνεται να βρίσκει κάτι από τον παλιό ποδοσφαιρικό του εαυτό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης άνοιξαν το σκορ με τον Χουάν Μάτα στο 17ο λεπτό, ενώ είκοσι δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Τόρες έκανε δυο τα τέρματα της Τσέλσι.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάτα επιχειρεί γύρισμα στην περιοχή των Μεξικανών, η μπάλα βρίσκει στον Ντάρβιν και καταλήγει στα δίχτυα του Ορόθκο για να γίνει το 3-0 για τους «μπλε».

Η Μόντερεϊ μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Ντε Νίγκρις να κάνει το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το τέταρτο σερί ματς στο οποίο σκόραρε ο Μάτα, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον Οριέλ Ρομέου που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Στα συν για την Τσέλσι και το δωδέκατο φετινό γκολ του Τόρες.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει την Κυριακή, τη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς.

Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη φορά που ο Ισπανός θα βρεθεί σε τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου Συλλόγων, αφού το ίδιο είχε πετύχει το 2005 με τη Λίβερπουλ και το 2010 με την Τσέλσι.

Πηγή: sport-fm.gr