Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι αδιάφορος για το ποια ομάδα θα την ακολουθήσει στην επόμενη φάση.

Ο Αργεντινός άσος παραδέχτηκε ότι προτιμά να δει τη Σέλτικ στους «16» καθώς θεωρεί ότι οι φίλαθλοί της αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Σκωτσέζοι αντιμετωπίζουν την αδιάφορη Σπαρτάκ Μόσχας για την τελευταία αγωνιστική του έβδομου ομίλου, την ώρα που η συνδιεκδικήτρια της δεύτερης θέσης, Μπενφίκα, δοκιμάζεται στο «Καμπ Νου» κόντρα στους Καταλανούς.

Κι αν οι Πορτογάλοι ήλπιζαν ότι θα αντιμετωπίσουν μια πιο… χαλαρή Μπαρτσελόνα, μάλλον κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού, τουλάχιστον ο Μέσι έχει ξεκάθαρη προτίμηση υπέρ της ομάδας του Γιώργου Σαμαρά.

Όπως ισχυρίζεται ο 25χρονος άσος, η υποστήριξη που δείχνουν οι οπαδοί της Σέλτικ στην ομάδα τους είναι για αυτόν κάτι πρωτόγνωρο:

«Τους αξίζει να είναι στην Ευρώπη. Ήταν καταπληκτικοί και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε εναντίον τους. Ξέραμε πώς θα είναι στη Γλασκώβη, αλλά και στη Βαρκελώνη ήταν φοβεροί.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Σέλτικ, όμως χωρίς τους φιλάθλους της το Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν ένα πιο ήσυχο μέρος».

Πηγή: sport-fm.gr