Για νίκη-εκδίκηση του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις (30/11, 20:00), λόγω της βαριάς εντός έδρας ήττας στον πρώτο γύρο, μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα πρέπει να γυρίσουν από το Κάουνας με την πρόκριση στο TOP 16, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να «ποντάρει» αρκετά στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η ομάδα του.

«Με βάση τους αριθμούς είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στη διοργάνωση, καθώς η Ζαλγκίρις είναι από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και ρυθμό που έχουμε τον τελευταίο καιρό, για να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, για να κρατήσουμε χαμηλά το μέσο όρο πόντων και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι τελευταίες εμφανίσεις και γενικά η καλή κατάσταση που βρισκόμαστε, περιμένουμε να μας βοηθήσει», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Κάουνας.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε:
«Δεν έχουμε ξεχάσει τι έχει γίνει στον πρώτο αγώνα, καθώς ήταν μία ντροπιαστική ήττα. Οπωσδήποτε θα πρέπει να “ξεπλύνουμε” αυτή την ντροπή και να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να μπορέσουμε να γυρίσουμε me τη νίκη και την πρόκριση στο TOP 16 από το Κάουνας».

Ωστόσο, η αποστολή του Ολυμπιακού δεν ταξιδεύει… μόνη της στο Κάουνας, καθώς μαζί της είναι ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Πηγή: Sport-fm.gr