Την άποψη ότι οι Μπαρτσελόνα δεν έχει ανάγκη από μια προσθήκη όπως αυτή του Νεϊμάρ εξέφρασε ο Γιόχαν Κρόιφ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η ομάδα πετυχαίνει ήδη όσα γκολ χρειάζεται και χωρίς τον Βραζιλιάνο επιθετικό και για αυτό δεν είναι ανάγκη να δαπανήσει το σημαντικό χρηματικό ποσό που απαιτείται για να τον αποκτήσει.

Η Μπαρτσελόνα θεωρείται εδώ και καιρό ως ο επόμενος σταθμός του επονομαζόμενου και παιδιού-θαύματος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Καταλανοί έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Σάντος.

Ωστόσο, ο Κρόιφ πιστεύει πως μια τέτοια κίνηση είναι αχρείαστη: «Λείπουν τα γκολ στην Μπαρτσελόνα; Όχι. Αν κοιτάξεις τον αριθμό των τερμάτων που πετυχαίνουν θα καταλάβεις ότι ήδη έχουν ό,τι χρειάζονται στην επίθεση», δήλωσε ο Κρόιφ.

Ωστόσο δύσκολα η γνώμη του θα έχει κάποια βαρύτητα για το κλαμπ, καθώς από το 2010, όταν ο Σάντρο Ροσέλ του πήρε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου, δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση της ομάδας: «Οι σχέσεις μου με τη Μπαρτσελόνα είναι μηδενικές. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό αλλά αυτή είναι η αλήθεια», ανέφερε ο Ολλανδός θρύλος.

Πηγή: sport-fm.gr