Κατ’ ίδιαν συζήτηση είχαν χθες το πρωί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Μετά τον αποκλεισμό του Αργεντινού χαφ από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και, όπως γράφει η SportDay, στο τετ-α-τετ των δύο ανδρών δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και ο «Κάνιο» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, κάτι που μπορεί να γίνει και στον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ιμπαγάσα είχε αποχωρήσει λίγο πριν από το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης και η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε πως είχε αισθανθεί μία αδιαθεσία. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Αργεντινός ήταν ενοχλημένος επειδή δεν ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα με την Σάλκε και έπαιξε μόνο δέκα λεπτά σε αυτή την αναμέτρηση. Επίσης, φοβόταν μήπως δεν ήταν στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι στην Τούμπα, όμως από το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Η αποχώρησή του, όμως, από την προπόνηση φαίνεται ότι δεν είχε διευκρινιστεί για τον Ζαρντίμ.

Λεπτομέρειες από την κουβέντα των δύο ανδρών δεν έγιναν γνωστές, όμως φαίνεται ότι οι εξηγήσεις του Ιμπαγάσα ικανοποίησαν τον Πορτογάλος τεχνικός και εκείνος τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας. Ταυτόχρονα διαψεύστηκε η φημολογία που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, σύμφωνα με τα οποία ο Ιμπαγάσα σκέφτεται ακόμη και να ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του! Φερόταν, μάλιστα, να έχει ζητήσει και ραντεβού με τον Μαρινάκη. Η πορεία, βέβαια, θα δείξει αν πράγματι λύθηκε η παρεξήγηση και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πηγή: sport-fm.gr