Στην αντεπίθεση πέρασε ο Θανάσης Κωταντούλας, μετά την ειρωνική απάντηση* του Αλέξη Κούγια, σχετικά με την πρόταση του πρώτου για αγορά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο πρώην φυσικοθεραπευτής των Πατρινών ξεκαθάρισε ότι η πρόταση των 500.000 ευρώ είναι σοβαρή και περιμένει άμεσα μια απάντηση.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα ειρωνικά σχόλια, όσον αφορά τις προηγούμενες και τις νυν ιδιότητες του κ. Κούγια στον πατρινό σύλλογο, ενώ τον προκάλεσε να δεχθεί την προσφορά του.

Η ανακοίνωση του Θανάση Κωταντούλα:

«Προς Δ.Σ. ΠΑΕ Παναχαϊκής Γ.Ε. 2005
προς πρώην πρόεδρο, πρώην μέτοχο, νυν νομικό σύμβουλο

Σας επισημοποίησα την σοβαρή πρόταση μου για την αγορά του 90% των μετοχών της ΠΑΕ καθώς και να αναλάβω τα χρέη προς ΙΚΑ και εφορία.

Μάλλον δεν λάβατε σοβαρά την πρόταση μου. Ίσως διότι δεν επιθυμεί ο νυν μέτοχος που δεν γνωρίζει κανείς το ονοματεπώνυμο του και την ιδιότητά του, ίσως διότι ο πρώην πρόεδρος, πρώην μέτοχος, νυν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ισχυρίζεται ότι η προσφορά δεν ήταν ικανοποιητική οικονομικά .

Κύριε πρώην πρόεδρε, πρώην μέτοχε, νυν νομικέ σύμβουλε συνεργαστείτε σας παρακαλώ με τον νυν άγνωστο μέτοχο προς τον λαό εσείς τον γνωρίζετε και απαντήστε μου διότι είμαι έτοιμος να σας προσφέρω το πόσο των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ και εάν εσείς κρίνετε ότι το πόσο δεν είναι ικανοποιητικό τότε είμαι πρόθυμος να το συζητήσουμε .

Όσον αναφορά την ιδιότητα μου, τον Απρίλιο 2012 παραιτήθηκα μετά από 14 μήνες συνεργασίας, διότι ήμουν απλήρωτος, και τον Σεπτέμβριο 2012 με παρακαλέσατε να επανέλθω χωρίς να με εξοφλήσετε. Δέχτηκα να έρθω πίσω σεβόμενος το πρόσωπό σας. είχατε επισκεφτεί πολλές φορές το επιστημονικό κέντρο μου και σας έκανα φυσικοθεραπεία πάλι χωρίς να πληρώσετε. Έχετε ένα μικρό ελάττωμα να μην πληρώνετε τίποτα και να υποστηρίζετε το αντίθετο. Την συναλλαγματική που υπογράψατε προς το πρόσωπό μου των πέντε χιλιάδων ευρώ που έχει λήξει από 30.12.2011 να την αφαιρέσω από τα 500 το χρόνο που θα σας κάνω θεραπεία?? Είστε πολύ χουβαρντάς κύριε πρώην πρόεδρε όλη η Πάτρα το ξέρει αυτό.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή σας κύριε πρώην πρόεδρε, πρώην μέτοχε, νυν νομικέ σύμβουλε και όπως ο μέγας φιλόσοφος της αρχαιότητας Δημόκριτος έλεγε: ”Όσοι με τα λόγια κάνουν τα πάντα άλλα με τα έργα τίποτε είναι ψεύτικοι και κατ΄επίφαση μόνο ενάρετοι άνθρωποι”, εγώ λοιπόν δεν κάνω τα πάντα με τα λόγια, δεν είμαι ψεύτικος και δεν είμαι κατ΄επίφαση ενάρετος άνθρωπος .

τέλος, θα σας προκαλέσω να δεχτείτε την προσφορά μου διότι θα αποδειχτεί ποιος θα πάθει λαχταρά πρώτος

με τιμή,
Αθανάσιος Κωταντουλας»

*H απάντηση του Αλέξη Κούγια στην πρόταση του Θανάση Κωταντούλα για εξαγορά της Παναχαϊκής:

«Υπάρχουν κάποια γελοία πρόσωπα που διακωμωδούν την μεγάλη προσπάθεια μας κάθε μέρα και όλοι ξέρετε ποια είναι. Κάποιοι νομίζουν πως θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα τέτοια που θα επηρεάσει εμένα. Εγώ ξέρω τι θα κάνω. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είχα να παλέψω με θεούς και δαίμονες, εδώ στην Πάτρα.

Δεν υπάρχει πουθενά μα μην δίνουν γήπεδο στην Παναχαϊκή να κάνει προπόνηση. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που ο ιδιοκτήτης της να έφτιαξε το γήπεδο και να έδωσε λεφτά και να μην έχει που να παίξει και να προπονηθεί η ομάδα. Ενώ καλείται να πληρώνει και 5.000 ευρώ για δυο προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είναι ήρωες. Την μισή εβδομάδα κάνουν 100 χιλιόμετρα για να προπονηθούν και αυτά τα χρήματα που σπαταλούνται να αποτελεί το μισό προϋπολογισμό ορισμένων ομάδων στην Β΄ Εθνική. Κάνεις δεν το αναδεικνύει.

Λες και δεν ξέρετε ποιος είναι αυτό το άτομο… προβάλετε την πρόταση που έκανε. Οι παίκτες μετά τα ματς έκαναν αποθεραπείες στον Κρίθη! Αυτό κανείς δεν το έχει αναδείξει. Με 500.000 ευρώ που λέει ότι δίνει κάνουν μόνο για να μου κάνει μασάζ για ένα χρόνο. Θα ήθελα όμως να τον τιμωρήσω… και να δεχτώ την πρόταση να δω που θα έβρισκε ακόμα και αυτά τα χρήματα… Μόνο για να γελάσουμε…».

Πηγή: Sport-fm.gr