Τη Γιουβέντους εξακολουθεί να θεωρεί ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Καμπιονάτο ο Μαρσέλο Λίπι. Ο έμπειρος προπονητής δεν επηρεάστηκε από τη νέα ήττα των «μπιανκονέρι», αυτή τη φορά από τη Μίλαν με 1-0, αφού πιστεύει πως τεχνικά η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υπερτερεί σε σχέση με όλες τις άλλες.

Αν και ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 4 αγώνες, η Γιουβέντους δεν μοιάζει να χάνει… θαυμαστές. Η «Μεγάλη Κυρία» μπορεί να μην τα κατάφερε στα παιχνίδια με τις ομάδες του Μιλάνου, αφού έχασε με 3-1 από την Ίντερ και με 1-0 από τη Μίλαν, ωστόσο παραμένει φαβορί για τον τίτλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Μαρσέλο Λίπι.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας δεν φαίνεται να χάνει την εμπιστοσύνη του στη «Μεγάλη Κυρία». «Δεν στέκομαι σε ένα ή δύο παιχνίδια. Για αυτό σας λέω πως το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα παραμένει η Γιουβέντους. Μπορεί να μην έχει την πορεία που είχε πέρσι, αυτό δεν σημαίνει πως είναι χειρότερη. Το αντίθετο, ίσως αυτές οι ήττες της κάνουν καλό. Για μένα θα κατακτήσει και το φετινό σκουντέτο, αφού τεχνικά είναι η καλύτερη ομάδα», είπε ο Μαρσέλο Λίπι.

Πώς είστε τόσο βέβαιος; «Η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας. Μπορεί να γνωρίσει κι άλλες ήττες, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα. Πιθανολογώ πως της έλλειψε περισσότερο από όσο φανταζόμασταν ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε. Σε λίγο, όμως, επιστρέφει και νομίζω πως θα αποτελέσει ένα επιπλέον όπλο της ομάδας για το δεύτερο γύρο», εκτιμά ο Λίπι.

Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ πόσο μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα; «Στην παρούσα φάση δεν επηρεάζουν πολύ. Την άνοιξη, όμως, που τα ματς θα είναι νοκ άουτ και κάθε λάθος θα κοστίζει, πιθανώς θα παίξουν το ρόλο τους. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει πολύς χρόνος και πολλά μπορεί να αλλάξουν», τονίζει ο Μαρσέλο Λίπι.

Πηγή: sport-fm.gr