Εξοργισμένος από τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος της Ίντερ είναι ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» χαρακτήρισε ανίκανους τους διαιτητές, αφού σύμφωνα με εκείνον στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει πολλά λάθη σε βάρος της ομάδας.

Ο Μοράτι με δηλώσεις του στα τηλεοπτικά δίκτυα της Ιταλίας προειδοποίησε πως δεν πρόκειται να κρατήσει τους χαμηλούς τόνους, όσο η στάση των διαιτητών παραμένει η ίδια.

Η μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τη Γιουβέντους χάθηκε για την Ίντερ, που δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κάλιαρι, μένοντας στο 2-2 μέσα στο Σαν Σίρο.

Οι «νερατζούρι», ωστόσο, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στις καθυστερήσεις, απόφαση που προκάλεσε την οργή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αποβλήθηκε, καθώς και του Μάσιμο Μοράτι.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, μετά το ματς, τόνισε πως δεν θέλει να ξαναζήσει καταστάσεις που βίωσε στο παρελθόν. «Τα έχω περάσει και στο παρελθόν αυτά και δεν θα ήθελα να τα ζήσω πάλι.

Οι τρεις τελευταίοι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από τα πολλά σε βάρος μας λάθη. Είναι αδιανόητο να μην βλέπουν όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Με την Κάλιαρι υπήρχε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, που θα άλλαζε το αποτέλεσμα», είπε με οργή ο Μοράτι.

Αναφέρεστε μόνο στο πέναλτι ή και σε άλλες φάσεις; «Δεν είναι μόνο το πέναλτι, που είναι σοβαρό λάθος. Όλη η αντιμετώπιση της Ίντερ από τους διαιτητές είναι απαράδεκτη. Όταν απέβαλαν τον Στραματσόνι του είπαν να σταματήσει να μιλάει, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι της ομάδας. Τι εννοούν; Γιατί δεν πρέπει να μιλάμε; Ποιος θα μας κλείσει το στόμα;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος.

Από την αρχή της χρονιάς είχατε υιοθετήσει μια μετριοπαθή στάση. «Σταματάμε να έχουμε αυτή την άποψη. Αποδείχτηκε πως την εκμεταλλεύονται. Δεν μπορώ να μένω σιωπηλός. Από δω και πέρα θα φωνάζουμε την οργή μας», τόνισε ο Μοράτι.

Θεωρείτε πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της Ίντερ; «Δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ άσχημο. Θεωρώ πως, απλώς, οι διαιτητές είναι ανίκανοι. Δεν ξέρουν να σφυρίζουν. Είναι όλοι τους είναι ανίκανοι. Και μην έρθουν να μας ζητήσουν συγγνώμη. Δεν τη δεχόμαστε, είμαστε χορτάτοι από συγγνώμες. Λύσεις ζητάμε και δεν τις βλέπουμε», δήλωσε με αυστηρό ύφος ο Μάσιμο Μοράτι.

Πηγή: sport-fm.gr