Το θαυμασμό του για τους δύο σταρ του ισπανικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, θεωρώντας πως έχουν φέρει επανάσταση στα μέχρι σήμερα δεδομένα για τις επιδόσεις των επιθετικών.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής, όντας ένας από τους καλύτερους του είδους, αναγνώρισε πως τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πετυχαίνουν πράγματα που πριν από εκείνους θεωρούνταν αδιανόητα.

«Είναι φαινόμενα αυτοί οι δύο», ανέφερε ο 34χρονος φορ ο οποίος ύστερα από μια σπουδαία καριέρα στην Τσέλσι, πλέον βγάζει το ψωμί του στην κινεζική Σανγκάη Σενουά.

«Ίσως δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά έχουν φέρει επανάσταση στις στατιστικές. Πριν από αυτούς ήταν μεγάλο κατόρθωμα αν ένας επιθετικός έφτανε τα τριάντα γκολ τη σεζόν. Αυτοί οι δύο εδώ και χρόνια πετυχαίνουν πάνω από σαράντα στη χειρότερη περίπτωση!».

Όσο για το ποιον πρόκειται να ψηφίσει για τη Χρυσή Μπάλα, ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του; Ο Ντρογκμπά απέφυγε να απαντήσει: «Θα με σκοτώσουν αν πω! Αναγκαστικά όμως θα πρέπει να επιλέξω κάποιο από αυτά τα δύο ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου», κατέληξε.