Οι μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχαν οριστεί ως deadline για την είσοδο των Βιντιάδη και Χάρις στην ΑΕΚ.

Πιθανότατα ωστόσο ο κόσμος της θα χρειαστεί να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.

Παρόλο που τα χρέη τρέχουν -και ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει ξεκινήσει σχεδιασμό αντιμετώπισης των πιο άμεσων- η πλευρά των επενδυτών θα συνεχίσει το Σ/Κ την εξέταση των στοιχείων.

Έτσι, η απάντησή τους -για την οποία πάντως υπάρχει αισιοδοξία στα όρια της βεβαιότητας από την ΠΑΕ- μάλλον θα πάει από Δευτέρα.

Όποια κι αν είναι αυτή, ωστόσο, στη διοίκηση θέλουν να είναι προετοιμασμένοι. Να έχουν ετοιμάσει ένα πλάνο των οφειλών που πρέπει να αποπληρωθούν πιο άμεσα. Και έπειτα -είτε να το παραδώσουν στους επενδυτές, είτε να το εφαρμόσουν οι ίδιοι στην απευκταία (και σχεδόν απίθανη βάσει των όσων διαρρέονται από την ΠΑΕ) περίπτωση να μην προχωρήσει το θέμα Βιντιάδη.

Σε περίοπτη θέση αυτού του πλάνου λοιπόν θα βρίσκονται οι υποθέσεις των Νασούτι και Σάχα, των οποίων οι προσφυγές έχουν τελεσιδικήσει και χρειάζεται ένα ποσό περίπου 150.000 ευρώ για να αποφευχθούν κίνδυνοι τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών. Θα υπάρχει, δε, και εκείνη του Μανόλο Χιμένεθ, που επίσης ζητά τη δόση που έχει διακανονίσει… επανειλημμένως τους περασμένους μήνες.

Όλα αυτοί οι «βραχνάδες» πάντως ελπίζεται ότι θα είναι η τελευταία εβδομάδα που απειλούν την ΑΕΚ. Και παρά τη νέα καθυστέρηση (για την οποία συστήθηκε στον Δημήτρη Βιντιάδη να βγάλει μια ανακοίνωση που θα καθησυχάζει τον κόσμο, με τον ίδιο να προτιμά να μιλήσει μετά την οριστική κατάληξη του θέματος) η απάντηση των επενδυτών να είναι αυτή που με μεγάλη αισιοδοξία εξακολουθούν να προαναγγέλλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Πηγή: Sport-fm.gr