Ένα βίντεο διάρκειας άνω των 50 λεπτών, με τους οπαδούς ομάδων στον πλανήτη που δημιούργησαν τις εντυπωσιακές εξέδρες μέσα στο 2018 «ανέβασε» το Ultras World. Σε αυτό το Top-10 βρίσκονται και υποστηρικτές μιας ελληνικής ομάδας, που καταλαμβάνουν την ένατη θέση.

Πρόκειται για τους οπαδούς της AEK και πιο συγκεκριμένα για την Original 21, που τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ δημιούργησε μια από τις πλέον εντυπωσιακές ατμόσφαιρες στο γήπεδό της, αλλά και εκτός έδρας, όπως στο Μόναχο με τη μεγάλη σε μέγεθος… εξόρμηση στο ματς με την Μπάγερν. Σημαντικό ρόλο για να βρίσκεται στη δεκάδα, έπαιξε και η διοργάνωση του Basketball Champions League στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, με την κατάκτηση του τίτλου.

Στις τρεις πρώτες θέσεις δεν δημιουργείται κάποια έκπληξη από τη λίστα. Στο Νο3 βρίσκονται οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας, που πάντα ετοιμάζουν εκπληκτικά κορεό στα ματς της αγαπημένης τους ομάδας, στο Νο2 βρίσκονται οι υποστηρικτές της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τις τεράστιες σε πλήθος εξορμήσεις σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη, ενώ στην κορυφή είναι οι του Ερυθρού Αστέρα, με την πάντα κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Μαρακανά».