Επικίνδυνες διαστάσεις έχει πάρει η διαφωνία του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Ολυμπιακό, με αφορμή τον τρόπο λύσης του συμβολαίου που «δένει» τον 30χρονο Αργεντινό μέσο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ που είχε κάνει τη μεταγραφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007, διαπιστώνοντας ότι η υπόθεση του πελάτη του έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, τις τελευταίες ώρες επιχειρεί να φέρει τον Λατίνo μέσο και την ΠΑΕ σε συμβιβαστική λύση. Ο σκοπός είναι προφανής: οι δύο πλευρές να μην καταλήξουν στα δικαστήρια.

Ήδη ο ατζέντης έχει μιλήσει με τον Γκαλέτι για τον τρόπο που θα πρέπει να χειριστεί το θέμα του. Η πλευρά του Αργεντινού μέσου παραδέχθηκε ότι το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσε είναι να οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων απέναντι στην ομάδα που λάτρεψε και δέθηκε συναισθηματικά μαζί της, αυτά τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα.

Οι πρώτες προθέσεις της πλευράς Γκαλέτι διαφάνηκαν μέσω του μηνύματος που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, μέσω του οποίου καλούσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείξουν σύνεση και υπομονή στο θέμα του.

Πηγή: gazzetta.gr