Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε ένα τουλάχιστον «αστείο» γκολ στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στο 25’ και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 εις βάρος του.

Ο Σεϊταρίδης, που ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ανέλαβε στην ανάπαυλα να ζητήσει συγγνώμη από τους υπόλοιπους και αμέσως μετά να δώσει το σύνθημα για την αντεπίθεση των «πράσινων», ζητώντας από τους συμπαίκτες του να μπούνε ψυχωμένα στο δεύτερο μέρος.

Ο Γιούρκας είναι πολύ έμπειρος και μπορεί να διαχειριστεί τέτοια λάθη και να βρει το ψυχικό σθένος να είναι και αυτός καλά στο υπόλοιπο παιχνίδια αλλά και να «ανεβάσει» τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, το γκολ δεν είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Αρχικά το λάθος είναι του Βελάσκες που απομακρύνει πλάγια, κατόπιν ο Καρνέζης που βγαίνει από την εστία για να διορθώσει το λάθος του Βενεζουελάνου διώχνει πάνω στον Σεϊταρίδη και αυτός πιεζόμενος γυρίζει τη μπάλα προς την εστία (λείπει ο Καρνέζης) επειδή βλέπει εκεί τον Πίντο, αλλά ο Πορτογάλος δεν περίμενε το γύρισμα και είναι και απελπιστικά αργός για να προλάβει την μπάλα.

Με λίγα λόγια, όλη η άμυνα φταίει για το αυτογκόλ κι όχι μόνο ο Σεϊταρίδης.

Από εκεί και πέρα, φάνηκε και από τις δηλώσεις του Καρνέζη μετά το παιχνίδι πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το αυτογκόλ του Γιούρκα.

Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού είπε μετά την ισοπαλία με την Λάτσιο πως «ο Σεϊταρίδης είναι το καλύτερο δεξί μπακ στην Ευρώπη και όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν λάθη», δείχνοντας την εμπιστοσύνη που τρέφει στο δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας του.

Πηγή: sport-fm.gr