Στην καλή ομαδική δουλειά στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό απέδωσε τα εύσημα ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο νεαρός επιθετικός των «κιτρίνων» αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στο «τριφύλλι» με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελο Γρόλλιο, να του παραδίδει το συγκεκριμένο βραβείο.

«Έχω μεγάλη χαρά που θα παραδώσω στον Γιάννη Γιαννιώτα το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο πατέρας του επί τόσα χρόνια τον έφερνε από την Χαλκιδική καθημερινά για να προπονείται. Με σοβαρή δουλειά αναδείχθηκε ως ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του συλλόγου και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα τα πάει ακόμα καλύτερα, δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά», είπε ο Άγγελος Γρόλλιος.

Από την πλευρά του ο νεαρός επιθετικός του Άρη, τόνισε: «Το βραβείο δεν είναι δικό μου αλλά ολόκληρης της ομάδας. Η προσπάθεια ήταν όλων μας και εγώ έκανα αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε. Το γκολ είναι το Παπαστεριανού, η πάσα του ήταν… πάρε-βάλε. Το συγκεκριμένο τέρμα το αφιέρωσα στον πατέρα μου επειδή είχε τα γενέθλια του. Ελπίζω να έκανα χαρούμενη την οικογένεια μου αλλά θέλω να το χαρίσω σε όλη την ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Είναι δύσκολο ματς. Ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Και πάλι θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: Sport-fm.gr