Έτοιμες να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ρωσίας είναι η ΤΣΣΚΑ και η Σπαρτάκ Μόσχας για να δελεάσουν το Φραντσέσκο Τότι.

Όπως δημοσιεύει η «Corriere dello sport», ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ρόμα και τον ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον δει να αγωνίζεται στη Ρωσία, σε μία από τις δύο ομάδες της πρωτεύουσας. Η απάντηση, ωστόσο, του Τότι ήταν αρνητική.

Είναι η «σημαία» της Ρόμα και ο παίκτης – σύμβολο των «τζαλορόσι» τα τελευταία 20 χρόνια. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014, όταν θα πλησιάζει τα 38 του χρόνια.

Ο Φραντσέσκο Τότι, όμως, επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του και να υπογράψει το συντομότερο δυνατόν νέο συμβόλαιο, κάνοντας πράξη το όνειρό του να ολοκληρώσει τη μεγάλη του καριέρα στη Ρόμα.

Η «Corriere dello sport» ωστόσο έχει πληροφορίες που φτάνουν από τη Ρωσία και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των δύο ομάδων της Μόσχας, της ΤΣΣΚΑ και της Σπαρτάκ, να εντάξουν στη δύναμή τους τον αρχηγό των «τζαλορόσι».

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νικίτα Σιμονιάν, τηλεφώνησε στον Τότι.

«Γνωρίζω πως δεν έχεις ανάγκη από χρήματα, αλλά θέλω να ξέρεις πως για να σε δούμε να παίζεις στη Ρωσία είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τρέλες. Αν με καλέσεις και μου δώσεις τη συγκατάθεσή σου, εντός 24 ωρών σου βρίσκω ομάδα που θα σε έπαιρνε με κλειστά μάτια», φέρεται να είναι τα λόγια του Σιμονιάν.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Σιμονιάν εννοούσε μία από τις Σπαρτάκ ή ΤΣΣΚΑ, με τις οποίες η ομοσπονδία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Η απάντηση, βέβαια, του Τότι ήταν αρνητική, αφού ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στη Ρόμα και εκεί να ολοκληρώσει την καριέρα του. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος.

Πηγή: sport-fm.gr