Είδαν και απόειδαν οι οπαδοί της Διναμό Μόσχας με την κάκιστη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα.

Ωστόσο, διάλεξαν τον χειρότερο τρόπο για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, καθώς επιτέθηκαν με όπλα…paintball στους παίκτες, προσπαθώντας έτσι να… αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

Στη Ρωσία έχει προκληθεί σάλος, με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να αντιδρούν για αυτή την ακραία συμπεριφορά και να απειλούν με μηνύσεις.

Η Διναμό έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που έχει εξοργίσει τους οπαδούς. Μάλιστα πριν από ένα μήνα οι φίλαθλοι με σημείωμά τους είχαν προειδοποιήσει τους παίκτες λέγοντας: «Εάν ο σύλλογος και οι προπονητές δεν μπορούν να σας βρουν κίνητρο, τότε πιστέψτε μας, θα σας βρούμε εμείς. Είμαστε οι οπαδοί της ομάδας και οι μέθοδοί μας θα είναι λίγο πιο σοβαροί».

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δέχτηκε τα πυρά των φιλάθλων ήταν ο Άλαν Γκατάγκοφ, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος από το περιστατικό δήλωσε: «Αρκετοί παίκτες χτυπήθηκαν. Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή. Να προσλάβουμε ο καθένας από έναν σωματοφύλακα; Δέχτηκα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Δεν είχαμε καταλάβει με τι μας χτυπούσαν. Οι φίλαθλοι πρέπει να μας υποστηρίζουν και όχι να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Έχω ένα μικρό παιδί στο σπίτι. Όλοι μας έχουμε οικογένειες. Τι θα γινόταν αν κάποιος τραυματιζόταν σοβαρά; Θα συμβουλευτώ κάποιους ανθρώπους, ώστε να καταθέσω μηνύσεις».

Όλα δείχνουν πως το εν λόγω περιστατικό θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια και θα πάρει την δικαστική οδό.

Πηγή: Sport-fm.gr