Συνεχίζει να είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη Δανία ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, που ταλαιπωρείται από υπερκόπωση στους προσαγωγούς του αριστερού του ποδιού. Αντίθετα έτοιμος δείχνει να είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι που ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Τσέζαρε Πραντέλι, πάντως, δεν φέρεται διατεθειμένος να αποκαλύψει τις επιλογές του, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το παιχνίδι της Ιταλίας στην Αρμενία δεν παρουσίασε αγωνιστικές δυσκολίες για τους «ατζούρι» που επικράτησαν εύκολα με 3-1. Αυτό που προκάλεσε, όμως, ήταν κάποια μικρά προβλήματα που ενδέχεται να κρατήσουν εκτός του αγώνα με τη Δανία κάποιους παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ταλαιπωρείται από υπερκόπωση των προσαγωγών του αριστερού του ποδιού και δεν μπόρεσε να προπονηθεί την Κυριακή. Ο γιατρός της εθνικής Ιταλίας, Ενρίκο Καστελάτσι, απέκλεισε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και τόνισε πως μέσα σε 48-72 ώρες το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί. Αυτό σημαίνει πως ο τερματοφύλακας της «Γιούβε» προλαβαίνει οριακά το ματς με τη Δανία. «Για το παιχνίδι της Τρίτης δεν μπορώ να είμαι βέβαιος πως το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί. Το σίγουρο είναι πως ο Τζίτζι θα είναι στη διάθεση του Κόντε για το ματς του Σαββάτου με τη Νάπολι», τόνισε ο Ιταλός γιατρός.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο, που επίσης δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους διεθνείς. Αντίθετα ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός του αγώνα στην Αρμενία και αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης των Ιταλών. Ο «Σούπερ Μάριο» γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι βασικός, με τον Οσβάλντο επικρατέστερο παρτενέρ του.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι, πάντως, δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του για την ενδεκάδα, καθώς τόνισε πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να επιλέξει τους «εκλεκτούς» του.

Πηγή: sport-fm.gr