Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ένας δύσκολος και υπολογίσιμος αντίπαλος, όπως τονίζουν Πάμπλο Λάσο και Κάρλος Σουάρεθ, ενόψει της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση συγκαταλέγεται στα κλασικά ευρωπαϊκά ντέρμπι, ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός φόργουορντ χαρακτήρισε τους «πράσινους», ομάδα που δίνει τα πάντα για τη νίκη.

«Ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό είναι από τα κλασικά στην Ευρωλίγκα. Η ελληνική ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Έχουν νέους παίκτες, όπως Σχορτσανίτης, Πάνκο, Μπράμος και Ούκιτς. Κάποιοι από αυτούς είναι δυνατά ονόματα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς θα είναι το πρώτο στη διοργάνωση. Ερχόμαστε από ένα μακρύ ταξίδι από τις ΗΠΑ, αλλά πιστεύω πως θα δημιουργηθεί μία “καυτή” ατμόσφαιρα την Παρασκευή στο γήπεδο και σίγουρα θα δούμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Σουάρεθ τόνισε:
«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, μία μεγάλη διοργάνωση που όλοι οι παίκτες λατρεύουν να συμμετέχουν. Αντιμετωπίζουμε έναν ανανεωμένο Παναθηναϊκό, με πολλές αλλαγές, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα ένας δύσκολος αντίπαλος, όπως πάντα. Ερχόμαστε από τις ΗΠΑ, αλλά ελπίζω να μας στηρίξουν οι οπαδοί μας στο “Παλάσιο” και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που δίνει τα πάντα για τη νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr