Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Σαμπντόρια έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, κάνοντας πολλούς να μιλήσουν για επικείμενη επιστροφή του παίκτη στη Γένοβα. Ο Κασάνο, που δεν κλήθηκε στην εθνική Ιταλίας, λίγο πριν είχε γευματίσει με τον αθλητικό διευθυντή της «Σαμπ», Πασκουάλε Σενσίμπιλε. Κανείς, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Αντόνιο να «ψάχνεται» για να μεταγραφεί στη Σαμπντόρια.

Η διακοπή του Καμπιονάτο λόγω των αγώνων της εθνικής Ιταλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, δίνει την ευκαιρία στους προπονητές των συλλόγων να προετοιμάσουν καλύτερα τις ομάδες τους για τους επόμενους αγώνες, στους τραυματίες να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και σε κάποιους που δεν βρίσκονται με τις εθνικές τους, να επισκεφτούν παλιούς, καλούς φίλους. Ένας τέτοιος είναι ο Αντόνιο Κασάνο.

Ο επιθετικός της Ίντερ βρέθηκε στη Γένοβα και γευμάτισε με τον αθλητικό διευθυντή της Σαμπντόρια, Πασκουάλε Σενσίμπιλε. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως, ήθελαν τους δύο άντρες να συζητούν την πιθανότητα επιστροφής του Κασάνο στην ομάδα όπου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων.

Οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν όταν ο Κασάνο επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της «Σαμπ». Εκεί ο Μπαρέζος χαιρέτησε θερμά τους παλιούς του φίλους, Πότσι και Πόλι, μίλησε με όλους τους υπόλοιπους και είχε συνομιλία και με όσους δεν γνώριζε από το πέρασμά του από τη Γένοβα. Αμέσως μετά κάθισε στην άκρη του γηπέδου και παρακολούθησε την προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Τσίρο Φεράρα.

Όλα αυτά τροφοδότησαν τις φήμες πως ο Αντόνιο «ψάχνεται» για την επιστροφή του, κάτι που ο ίδιος θεωρεί βέβαιο πως θα γίνει πριν το τέλος της καριέρας του. Κανείς, ωστόσο, δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση. Ο Κασάνο περιορίστηκε να πει πως η επίσκεψη αυτή έγινε για να συναντήσει παλιούς φίλους που είχε καιρό να δει.

Πηγή: sport-fm.gr