Πανευτυχής που βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Τσέζαρε Πραντέλι είναι ο Μάρκο Βεράτι. Ο 19χρονος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι προπονητές του, ενώ χαρακτηρίζει «πατέρα» του τον Κάρλο Αντσελότι, για τις συμβουλές που του δίνει.

Το όνομά του έγινε γνωστό στους περισσότερους κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, όταν μεταγράφηκε από την Πεσκάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν θα έβρισκε χώρο και οι συμμετοχές του θα ήταν ελάχιστες. Ο Βεράτι, όμως, κατάφερε να κερδίσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να πείσει τους πάντες για την αξία του.

Ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν στο ταλέντο του είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τσέζαρε Πραντέλι, που τον κάλεσε για τους επόμενους δύο αγώνες της Ιταλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η κλήση αυτή ενθουσιάζει τον νεαρό άσο, που μιλώντας σε δημοσιογράφους τονίζει το πόσο τυχερός νιώθει. «Δεν αισθάνομαι σημαντικός, αλλά τυχερός, αφού στα 19 μου είμαι μέλος της εθνικής. Ήταν ένα όνειρο και το ζω έντονα και με ενθουσιασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Ποια πιστεύει πως είναι η θέση που θα τον χρησιμοποιήσει ο Πραντέλι; «Για να παίξω στην εθνική, θα καθόμουν και στο τέρμα!» ήταν η αυθόρμητη απάντηση του Βεράτι. «Θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, τόσο ο Πραντέλι, όσο και ο Αντσελότι. Για το λόγο αυτό δουλεύω σκληρά, ακολουθώ κάθε συμβουλή τους και περιμένω την ευκαιρία να παίξω και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», συνέχισε ο νεαρός.

Αναφέρθηκε στον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πόσο τον έχει βοηθήσει στην εξέλιξή του; «Ο Αντσελότι είναι σαν πατέρας μου. Μου δίνει συνεχώς συμβουλές και ασχολείται συνέχεια μαζί μου. Του χρωστάω τα πάντα, ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσα μου έχει δώσει. Θα τον ευγνωμονώ για την υπόλοιπη ζωή μου. Αν πετύχω κάτι στην καριέρα μου, μεγάλο μερίδιο θα έχει ο Αντσελότι», υπογράμμισε ο Βεράτι.

Πηγή: sport-fm.gr