Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Euroleague, όπως δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο σέρβος γκαρντ αντιμετώπισε πρόσφατα την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών και καταθέτει τα όσα διαπίστωσε από την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς στη SportDay…

– Για τα στοιχεία της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού:

«Η Κάχα Λαμποράλ είναι σταθερή αξία στο πρωτάθλημα. Διαθέτει εξαιρετική ομάδα και πάντα είναι υπολογίσιμη. Έχει διατηρήσει το βασικό κορμό της, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κράτησε στον πάγκο τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς».

– Για το μαυροβούνιο προπονητή των Βάσκων:

«Είναι μεγάλο όπλο, διότι έχει την εμπειρία και ξέρει πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από τους παίκτες του».

– Για το παιχνίδι των δύο ομάδων:

«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό σημαίνει πολλά. Διότι έχει παίκτες που διαθέτουν εξαιρετική αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ το καλό για την ομάδα είναι ότι κράτησε όλους τους παίκτες της, που είναι πλέον ένα χρόνο πιο έμπειροι. Επίσης, απέκτησε και τον Περπέρογλου, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης στην περιφέρεια.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ για τη νίκη. Έχει το προβάδισμα καθώς παίζει και στο γήπεδό του και συνήθως στην έδρα του είναι ακόμα πιο γρήγορος και τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Οπότε είναι πιο κοντά στη νίκη, αν και η Κάχα έχει παίξει σε περισσότερα επίσημα παιχνίδια».

Πηγή: sport-fm.gr